Aktivnosti

O ZLATIBORU

Zlatibor je predeo izuzetne lepote i nudi zaista prelepa iskustva i vrhunski doživljaj prirode i različite aktivnisti i avanture. Zlatibor je jedna od destinacija na koju turisti uvek dolaze i stalno joj se vraćaju, otkrivajući uvek ponešto novo.

O ZLATIBORU
IZLETI

IZLETI

Iskoristite kvalitetno vreme i upoznajte istorijske spomenike, biljnu kulturu i zanimljive pešačke pointe. Preporučujemo da posetite Mokru goru, Stopića pećinu kao i druge zanimljive turističke lokalitete.

ŠETNJA

Blaga šetnja je jedna od omiljenih aktivnosti turista, koju je moguće praktikovati tokom svih godišnjih doba i vremenskih prilika. Posetite zanimljive vidikovce i druge atraktivne tačke kojih na Zlatiboru ima zaista mnogo.

ŠETNJA
HIKING TURE

HIKING TURE

Hiking ture se obavljaju po unapred utvrđenim stazama i zahtevaju određenu fizičku spremnost i kondiciju. Pored spremnosti, potreban je i određeni nivo orijentacije i snalaženja u prirodi. Za naše goste, možemo obezbediti vrhunske lokalne vodiče koje će i ovo iskustvo učiniti nezaboravnim.

SPORT & FITNESS

Zlatibor nudi veoma mnogo rekreativnih aktivnosti, za sve ljubitelje sporta i zdravog života. Pored fudbalskih i košarkaških terena tu su i tereni za tenis, rančevi sa konjima, paint ball centri. Ipak, ukoliko vremenske prilike ne dozvoljvaju boravak napolju preporučujemo teretanu Kraljice koja je opremljena najsavremenijim spravama za kardio i treninge snage.

SPORT & FITNESS
IGRAONICA ZA DECU

IGRAONICA ZA DECU

Igraonica u Kraljici je opremljena najrazličitijim zabavnim toboganima i skakaonicama, uz različite igračke i ljuljaške. Profesionalni animatori se brinu o bezbednosti i dečijoj zabavi pružajući im nezaboravan provod i uživanje.