Smart hotel

ARHITEKTURA

Dizajn i arhitektura hotela urađeni su po najvišim svetskim standardima, poštujući savremene arhitektonske trendove, o čemu govori i činjenica da je Kraljica prozvana „Sent Moritz Zlatibora“, što ujedno govori i o njenom ekskluzivitetu.

ARHITEKTURA
NAMEŠTAJ

NAMEŠTAJ

Nameštaj u hotelu je odabran pažljivo, od strane vrhunskih arhitekata enterijera, prilagođen je i najistančanijem ukusu stvarajući dodatnu, trajnu vrednost.

KERAMIKA

Prilikom odabira keramičkih elemenata, vodilo se računa pre svega o dizajnu i kvalitetu, te je odabrana španska i italijanska keramika, vrhunskih svetskih proizvođača. Keramika predstavlja poseban dragulj svakog apartmana.

KERAMIKA
SMART HOME

SMART HOME

Hotel je opremljen naprednim online sistemom po principu Sve na klik. Omogućeno je upravljanje brojnim funkcionalnostima preko intuitivnog displeja uz obezbeđivanje potpuno prilagođenog personalnog iskustva i udobnosti.

MULTIMEDIJA

U sve apartmane je ugrađen najsavremeniji hotelski smart TV, koji poseduje brojne funkcionalnosti, od gledanja online video sadržaja, preko servisnih informacija, video igara, TV programa...

MULTIMEDIJA
NARUČIVANJE HRANE I PIĆA

NARUČIVANJE HRANE I PIĆA

Room service preko mobilne aplikacije je na raspolaganju 24/7. Moguće je naručiti bilo koju vrstu posluženja pravo u apartman, u bilo koje doba.

CONCIERGE

Hotelski concierge stoji raspolaganju gostima i obezbeđuje podršku u bilo kojoj aktivnosti, od zakazivanja termina za bazen ili spa, preko organizovanja kafea i restorana, šetnje sa vodičem i personalnih treninga. Takođe, concierge će pomoći i u VIP zakupu bazena i spa centra, uz mogućnost odabira play-liste tokom uživanja.

CONCIERGE
BEZBEDNOST

BEZBEDNOST

Bezbednost gostiju i imovine je na prvom mestu i osigurana je najmodernijim sistemom video nadzora, koji omogućava pravovremeno reagovanje i centralizovano upravljanje. Sistem dojave požara se nalazi u svakom apartmanu i je jedan najsavremenijih, obezbeđujući vreme odziva od nekoliko sekundi od pojave rizične situacije.

ENERGETIKA

Po prvi put u jugoistočnoj Evropi je implementiran najsavremeniji energetski sistem, najvišeg kvaliteta, uz poštovanje svetskih standarda i očuvanje energije na svim nivoima.

ENERGETIKA
PROZORI I BRAVARIJA

PROZORI I BRAVARIJA

Celokupna bravarija i prozori nose oznaku najboljeg svetskog proizvođača i predstavljaju proizvode vrhunskog kvaliteta i postojanosti. Povećavaju udobnost objekta, vrše fantastičnu zvučnu i toplotnu izolaciju podižući energetsku efikasnost na maksimum.

GREEN HOTEL

Queen of Zlatibor je prvi hotel jugoistočnoj Evropi, a ujedno i u Srbiji koji poseduje Zelenu kartu, što pokazuje težnju investitora da po najvišim ekološkim i etičkim merilima realizuje izgradnju ovog jedinstvenog, hedonističkog objekta.

GREEN HOTEL
OPTIČKI INTERNET I ULTRA BRZI WI FI

OPTIČKI INTERNET I ULTRA BRZI WI FI

Optički internet je obezbeđen za sve goste hotela, uz vrhunsku konekciju od čak 1000 mb/s, 24/7, što omogućava održavanje online sastanaka, video stream i neometano poslovanje sa udaljene lokacije.